This session has been added to your personal agenda.

View your updated personal agenda

This session has been removed from your personal agenda.

View your updated personal agenda

You are already signed up for a session in this time slot

Go to the session selection page to make changes

Agenda

Search Sessions

Search all sessions:

View all sessions in a list

Wednesday, May 30, 2012

TimeWedgewood BallroomWilshire I
Sponsored By:
Signet Media Group
Wilshire III
Sponsored By:
Signet Media Group
Wilshire IV
Sponsored By:
Signet Media Group
Catalina BungalowStarlight Ballroom
8:00
-
9:30
Registration and Continental Breakfast
  Delegates' Lounge
9:30
-
10:30
Super-Size Your Show: A Conversation with Morgan Spurlock
       
10:30
-
10:45
Coffee Break
 
10:45
-
11:45
Hooking Up
Speed Pitching I (10:45-11:30)
(10:45-11:15) 30 Minutes With... Mary Conlon, AMC
(10:45-11:15) 30 Minutes With...Tim Duffy, Spike TV
 
11:45
-
12:00
Networking Break
12:00
-
1:00
This Note's for You
  (12:00-12:30) 30 Minutes With...Dolores Gavin, Discovery Channel
(12:00-12:30) 30 Minutes With... Marissa Ronca, truTV
 
1:00
-
2:30
Lunch
Luncheon Roundtables
2:30
-
3:30
Sharing the Wealth

Sponsored by:
   
Agent One-on-Ones (2:30-3:20)
(2:30-3:00) 30 Minutes With...Peter Gaffney, History
(2:30-3:00) 30 Minutes With...Rita Mullin, OWN
 
3:30
-
3:45
Playing the Field

Sponsored by:
   
  (3:30 - 4:00) 30 Minutes With...Fred Grinstein, A&E
(3:30-4:00) 30 Minutes With...Damla Dogan, E!
 
3:45
-
4:30
Speed Pitching II (3:45-4:30)
 
4:30
-
6:30

Factual Entertainment Awards and Cocktail


Back to Top

Thursday, May 31, 2012

TimeWedgewood BallroomWilshire I
Sponsored By:
Signet Media Group
Wilshire III
Sponsored By:
Signet Media Group
Wilshire IV
Sponsored By:
Signet Media Group
Catalina BungalowStarlight Ballroom
8:00
-
9:30
Registration and Continental Breakfast
  Delegates' Lounge
9:30
-
9:45
Characters Count

Sponsored by:
   
       
9:45
-
10:30
Speed Pitching III (9:45-10:30)
     
10:30
-
10:45
Coffee Break
 
10:45
-
11:45
Formattable or Finished
  (10:45-11:15) 30 Minutes With...Timothy Kuryak, TLC
(10:45-11:15) 30 Minutes With...Alan Eyres, National Geographic Channel
 
11:45
-
12:00
Networking Break
 
12:00
-
1:00
Extreme Budget Makeover
Distribution One-on-Ones (12:00-12:50)
(12:00-12:30) 30 Minutes With...Caroline Perez, Destination America
(12:00-12:30) 30 Minutes With...Gena McCarthy, Lifetime Networks
 
1:00
-
2:30
Lunch
Luncheon Roundtables
2:30
-
3:45
Amping Up Unscripted

Sponsored by:
   
       
3:45
-
5:00

Networking Cocktail

Sponsored by: 


Back to Top